Siirry sisältöön

Muuttoa pukkaa

Muuttoon on enää kaksi päivää aikaa ja kuten aikaisemmissakin muutoissa, tuntuu jälleen kerran siltä, että aika loppuu kesken. Valtaosa talon asuinkerroksen tavaroista on jo pakattu, mutta alakerran autotalli ja varasto ovat vielä auttamattomasti hujanhajan; tavaraa on lajittelematta, pakkaamatta, roudaamatta kierrätykseen, kaatopaikalle ja uuteen kotiin.

En ole vieläkään bongannut mielestäni ruokailutilan mattoa, kuten en myöskään eteiskäytävän mattoa. Lastenhuoneen seinää päästään maalaamaan vasta perjantaina ja vanhempien makuuhuoneeseen suunniteltu työpiste ei ehkä toteudukaan, sillä ikkunan alakarmi on tosi matalalla, enkä tahdo pöydän peittävän ikkunasta senttiäkään. Vessan valaisin täytyy vaihtaa, sillä siinä ei ole sähköpistoketta ja keittiön pöytälevy täytyy öljytä; pahimmassa tapauksessa myös hioa, ellei entinen asukas ole saanut sitä hiottua. Keittiön ja olohuoneen väliset portaat täytyy myös hioa ja petsata ja portaikkoon täytyy saada kaide ensitilassa.

Hyvää on se, että entinen asukas on palkannut siivoojan putsaamaan asunnon läpikotaisin kaappeja ja ikkunoita myöten, joten minun ei tarvitse tarttua luuttuun kuin vanhassa asunnossa.

Toinen hyvä asia on se, että nyt, kun vihdoin ja viimein muutamme, saan varmaankin hankittua himoitsemani Kitchen Aidin. Vanhaan keittiöön tuollainen retrojättiläinen ei olisi millään sopinut, mutta uudessa keittiössä se pääsee paraatipaikalle jo pelkästään siksi, että se on niin hieno. Sääli ettei sitä kuitenkaan saa turkoosina.

En osaa päättää haluaisinko pinkin vai niklatun.

Valintoja, valintoja!

(Kuva: Kitchen Aid)

2 Comments Post a comment
 1. sinhi #

  Aika paha valinta 🙂 Pinkki olis kyllä aika kiva piriste joka aamu! Turkoosi olis tietty parempi, mut kaikkea ei voi saada 😀

  13/04/2011
 2. ainailona #

  Kyl sä sen pinkin haluat. Kun ei turkoosia ole.

  Lykkyä muuttoon ja kevääseen muutenkin;)

  t. ai

  16/04/2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: