Siirry sisältöön

Haaveissa elokuu

En ole mikään suuri hellekelien ystävä. Pidän kyllä kesällä valtoimenaan tulvivasta valosta hyvin paljon, mutta kroppani on suunniteltu elokuun pimeneviä iltoja silmällä pitäen; saan auringonpistoksen naurettavan helposti, nahkani palaa ulkoilmassa alta aikayksikön, eikä elimistöni totu kuumaan ilmanalaan edes kahdessa kuukaudessa, olin sitten Suomessa tai ulkomailla.

Joten kun naapurit huhkivat hiki hatussa omalla pihallaan terassia rakennellen, istun minä mieluummin sisällä viileässä ja siirrän pihaprojektin aloitusta kernaasti syksymmälle.

Ilmeisesti parin kuukauden kuluttua pimenevät illat ovat kyteneet ajatuksissa salaa jo jonkin aikaa, sillä olen kuumeisesti mietiskellyt kotiin sopivia kynttilänjalkoja ja tuikkukuppeja. Äitini ja isoäitini ovat kunnostautuneet keräilemällä valtavan kokoelman Iittalan Festivoja ja vaikka joskus teinivuosina vielä kotona asuessani vihasin noita esineitä yli kaiken, olen nyt täysin vakuuttunut siitä, että Festivo tulee olemaan se kynttilänjalka minunkin kodissani. Toinen varteenotettava vaihtoehto olisi niin ikään Timo Sarpanevan Iittalalle suunnittelema Arkipelago, mutta sen saatavuus on hieman niin ja näin, sillä ainakaan tällä hetkellä sitä ei valmisteta, enkä ehkä jaksa ryhtyä metsästämään niitä kirpputoreilta tai huutokaupoista.

Tuikkukupit aiheuttavatkin puolestaan enemmän päänvaivaa. En kertakaikkisesti osaa päättää.

Enemmistön tapaan en nimittäin erityisemmin innostu Iittalan Kivestä. Värivalikoimaa siitä toki löytyy, mutta jokin silti tökkii. Ehkä olen nähnyt niitä liikaa?

Ideoita otetaan ilolla vastaan!

2 Comments Post a comment
  1. Adeve, kiitos linkeistä! Orreforsilta löytyi heti parikin aivan mielettömän ihanaa vaihtoehtoa. Nyt vain pitäisi osata päättää mitä haluaa! ;D

    09/06/2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: