Siirry sisältöön

Syyslaiskuus

Pahoittelut. Olen laiminlyönyt blogin ylläpitoa pahemman kerran, mutta vetoan puolustuksekseni loppukesän nopeasti hupeneviin päiviin, joita ei tohdi haaskata tietokoneen äärellä vetelehtimiseen.

Minua on vaivannut myös perinteinen flunssa ja syyslaiskuus. Ensin sairastui lapsi, joka tietenkin vaati kaiken huomion pienine räkänokkineen ja sitten sairastuin itse, enkä ole vieläkään toipunut. Minulla on enää neljä päivää aikaa saada itseni siihen kuosiin, että kehtaan nousta lentokoneeseen ja karauttaa vielä kertaalleen nauttimaan Lissabonista ennen syksyn ja talven työrupeamaa, opiskeluja ja mahdollista keväistä alanvaihtoa. Syksyisin vaan tuppaa laiskottamaan kamalasti, sillä sisäinen duracellpupuni toimii vain kevätauringossa.

Mutta olipa minulla muutakin asiaa. Tuli tarvetta jatkojohdolle. Ihan vain piruuttani pengoin nettiä, koska niinkin arkipäiväinen asia kuin jatkojohto voisi ihan hyvin olla designiltaan perinteistä poikkeava ja mielenkiintoinen, eikö? Useimmiten se vaan ei sitä ole.

Paitsi jos johdostaan on valmis maksamaan vähän enemmän. Itse en tällä kertaa kylläkään ollut, mutta tuo ajatus on niin herkullinen, että tahdon ehdottomasti jakaa sen kanssanne. Tuollaisen mötikän sijoittaisin kernaasti työpöydälleni puhelimen latausta varten. Tai ihan vain vaikka esineen itsensä vuoksi; se on kaikessa karuudessaan sopusuhtaisen kaunis ja johtokin on vanhan ajan malliin tekstiilikudoksella päällystetty. Upea, eikö?

Betoniin valettuja jatkojohtoja myy saksalainen Onkto Katuh.

(Kuva: Onkto Katuh)

One Comment Post a comment
  1. Aivan älyttömän hieno! Kiitos vinkistä!

    24/08/2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: