Siirry sisältöön

K3

K3-talot on Suomen kulttuurirahaston pientalohanke, jonka taustalla on ajatus kestävästä, kauniista ja kohtuuhintaisesta rakentamisesta. Hankkeen suunnitelmissa on kiinnitetty erityistä huomiota rakentamisen laatuun, itse rakennuksen helppohoitoisuuteen, pitkäikäisyyteen ja asumisterveyteen.

Ensi vuonna astuvat voimaan Ympäristöministeriön laatimat uudet rakennusmääräykset, joiden myötä uusilta rakennuksilta vaaditaan hyvin ankaraa energiatehokkuutta. Tämä johtaa väistämättä rakennuskustannusten voimakkaaseen nousuun, joten K3-hankkeen suomalaiseen rakennusperintöön nojautuva rakentaminen painovoimaisine ilmanvaihtoineen ja yksinkertaisine talotekniikoineen on varmasti tervetullut vaihtoehto niille, jotka eivät halua uhrata rakentamiseen poskettomia summia rahaa.

Itseäni lämmittää myös suunnattomasti ideologia, joka sallii suunnitelmien vapaan ja vastikkeettoman käytön niin yksityisesti kuin yritystoiminnassakin.

Jos olisin juuri nyt harkitsemassa omakotitalon rakentamista, olisi K3-talot varmasti houkuttelevampi ratkaisu, kuin suurten talotehtaiden pakettiratkaisut.

(Kuva: k3-talot.fi)

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: